Azijnfabriek

AC/DC UK & BREAK IN [NEW DATE!]

Laden Evenementen

-Nieuwe datum vrijdag 15 april 2022 !!-
Gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum. Je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.

= = = = = = = = = = = = = = =

Op veler verzoek zijn ze terug in de Azijnfabriek 2.0: AC/DC UK!!!

Na meer dan zeven jaar uitgebreid touren wordt AC/DC UK beschouwd als de beste AC/DC coverband van Europa. Met hun energieke live shows beslaan ze alle tijdperken van het AC/DC oevre, van “High Voltage” uit 1976 tot “Black Ice” uit 2008. Woon je een show van AC/DC UK bij, dan kun je rekenen op een berg aan hits. Denk aan Thunderstruck, Back in Black, Highway to Hell, Rock & Roll Damnation etc. Maar de hardcore AC/DC fan wordt ook niet vergeten met songs op de setlist die je normaal niet zo snel live hoort! Een show van AC/DC UK staat garant voor een knallende show waarbij het dak eraf gaat, of zoals de band zelf zegt: “A high voltage rock n roll show!”. Met ook nog eens een geniale Angus Young sound en look-a-like is dit de AC/DC tribute bij uitstek.

Support: Break In (Roermond)

Break In (voorheen AfterMath) is een niegel nagel neue Rock/Hard Rock-band uit Roermond. Deze band heeft een gemiddelde leeftijd van net iets meer dan 17 jaar! Deze jonge honden hebben vorig jaar op Stampeipop in de ECI al laten zien dat ze een groot podium aankunnen.
Met een aanstekelijke mix van nummers van onder andere AC/DC, Jet, Black Sabbath en eigen werk laten ze het publiek horen wat zij vinden dat echte goeie Rock is. Dus zin een een potje scheurende gitaren, rollende bass en knallende drums aangevuld met een partijtje topvocalen, dan zorg dat je 15 april op tijd binnen bent bij de Azijnfabriek!

Entree: vvk €10,- (excl. servicekosten)
Deur: 12,-

Ga naar de bovenkant