Azijnfabriek | Concert - Pene Corrida + Amberjacks | Roerig

🗓 VRIJDAG 19 APRIL 2024: Roerig presenteert Pene Corrida Party-Metal + Amberjacks!

🏭 Roerig = Samenwerking tussen Azijnfabriek Roermond en ECI Cultuurfabriek.

🎸 Pene Corrida; Stel je eens voor wat er zou gebeuren als we de grootste hits van de afgelopen decennia bij elkaar rapen en er een dikke laag metal op smeren? Pene Corrida is dé coverband met het scherpste randje, laat je verbazen tijdens hun genadeloze Party-Metal shows!

Een wervelstorm van scheurende gitaren en herkenbare dancebeats, bij een show van Pene Corrida zul je niet lang stil kunnen staan. Hun uitstekende samensmelting van popmuziek en metal resulteert telkens weer in één groot feest der herkenning.

Tijdens hun deelname aan het RTL4-programma Hollands Got Talent in 2023 bewees de band dat hun benadering metal toegankelijk kan maken. Ze ontvingen lovende kritieken en een staande ovatie van de jury en het publiek.

Met hun grootste tour ooit op komst, de “Bring The Action Tour”, brengen ze een scala aan nieuwe medleys met zich mee, boordevol hits en guilty pleasures van vroeger en nu. Bereid je voor op een meedogenloze Party-Metal show vol humor, grenzeloze energie en een feest dat je niet snel zult vergeten!

🎸 Amberjacks; is een rockband gebaseerd op 60/70 hard rock en blues, met psychedelische uitstapjes. Hoewel de band haar invloeden haalt van bands als Cream, Led Zeppelin and Jimi Hendrix, hebben de nummers een modern geluid. Amberjacks is ook geen typische retro rock band en heeft een eigen heavy en in your face stijl.

👨🏻‍🎤 Een absolute show die je niet wilt missen!

🎵 Party-Metal, Hard rock, Blues.

TIME TABLE
⚡️ 20:00 Doors open
⚡️ 21:00 Aanvang
⚡️ 00:00 Closing time

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/337979835383583/

Pene Corrida Social Media
Facebook: https://www.facebook.com/PeneCorridaBand/
Instagram: https://www.instagram.com/penecorrida/

Amberjacks Social Media
Facebook: https://www.facebook.com/amberjacksband/
Instagram: https://www.instagram.com/amberjacksband/

Azijnfabriek event:
https://azijnfabriek.nl/event/penecorrida-roerig-19-04-2024/

#Azijnfabriek #AEK #Poppodium #ECICultuurfabriek #ECI #Roerig #Roermond #Roermondcity #Evenement #Livemuziek #Concert #PeneCorrida #Amberjacks #PartyMetal #Metal #HardRock #Blues

VERSLAG

 

Martijn Welzen

GALERIJ

Amberjacks

📸 Photho

Pene Corrida

📸 Photho

BAND VIDEO’S

Amberjacks

 

Pene Corrida

POSTER

SOCIAL MEDIA

📸 Azijnfabriek Roermond
📸 Photho
📸 Bright Waters