Azijnfabriek

Pene Corrida Party-Metal | Roerig

Laden Evenementen
Tickets verkocht 10%

🗓 VRIJDAG 19 APRIL 2024: Roerig presenteert Pene Corrida Party-Metal!

🏭 Roerig = Samenwerking tussen Azijnfabriek Roermond en ECI Cultuurfabriek.

🎸 Pene Corrida; Stel je eens voor wat er zou gebeuren als we de grootste hits van de afgelopen decennia bij elkaar rapen en er een dikke laag metal op smeren? Pene Corrida is dé coverband met het scherpste randje, laat je verbazen tijdens hun genadeloze Party-Metal shows!

Een wervelstorm van scheurende gitaren en herkenbare dancebeats, bij een show van Pene Corrida zul je niet lang stil kunnen staan. Hun uitstekende samensmelting van popmuziek en metal resulteert telkens weer in één groot feest der herkenning.

Tijdens hun deelname aan het RTL4-programma Hollands Got Talent in 2023 bewees de band dat hun benadering metal toegankelijk kan maken. Ze ontvingen lovende kritieken en een staande ovatie van de jury en het publiek.

Met hun grootste tour ooit op komst, de “Bring The Action Tour”, brengen ze een scala aan nieuwe medleys met zich mee, boordevol hits en guilty pleasures van vroeger en nu. Bereid je voor op een meedogenloze Party-Metal show vol humor, grenzeloze energie en een feest dat je niet snel zult vergeten!

👨🏻‍🎤 Een absolute show die je niet mag missen!

🎵 Party-Metal.

TIME TABLE
⚡️ 20:00 Doors open
⚡️ 21:00 Aanvang
⚡️ 00:00 Closing time

Azijnfabriek Roermond
👉🏻 Tickets: € 15 incl. servicekosten
✅ Alle leeftijden
🍻 Drank: Pin en contant.
🧥 Garderobe: € 1 (Alleen contant).

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/337979835383583/

Pene Corrida Social Media
Facebook: https://www.facebook.com/PeneCorridaBand/
Instagram: https://www.instagram.com/penecorrida/

#Azijnfabriek #AEK #Poppodium #ECICultuurfabriek #ECI #Roerig #Roermond #Roermondcity #Evenement #Livemuziek #Concert #PeneCorrida #PartyMetal #Metal

 

Ga naar de bovenkant