Azijnfabriek

RHEA + Killed by Martians | Roerig

Laden Evenementen


🗓 VRIJDAG 22 MAART 2024: Roerig presenteert RHEA + Killed by Martians!

🏭 Roerig = Samenwerking tussen Azijnfabriek Roermond en ECI Cultuurfabriek.

🎸 RHEA; De rocknrollers van RHEA komen naar Azijnfabriek tijdens Roerig!

RHEA is terug en klinkt groovier dan ooit met hun nieuwe single “Creeping Through My Head”. De rockband die we leerden kennen door stevige rocknummers als “Ready To Rumble” en “Stuck In The Middle” breidt hun geluid uit met funk, basloopjes, Hammond-orgel en wah-wah-pedalen. Het is als RHEA ontmoet Kravitz!

In de afgelopen vijf jaar heeft RHEA bewezen dat rock ’n roll springlevend is. Stevige, maar soepele gitaarriffs en complexe, luide nummers zijn het handelsmerk van deze band van vijf. En even belangrijk: ze weten hoe ze hun vakmanschap kunnen omzetten in krachtige en intense live-optredens. In 2019 speelden ze als support voor Wolfmother en Royal Blood en gaven ze talloze headline-shows en festivaloptredens waaronder Rock Werchter. Hun debuutalbum werd uitgebracht in 2020, waarna ze een nummer 1-hit scoorden in de ‘De Afrekening’ van Studio Brussel met “Rather Be Nothing”. Aan het eind van 2021 gaven ze een uitverkochte show in de AB Box.

Zanger Jorge Van de Sande begon weer liedjes te schrijven na een ongebruikelijk jaar van onderbreking, geïnspireerd door de moeilijke tijden die hij en de band doormaakten voor en tijdens covid. Dat is ook waar “Creeping Through My Head” over gaat: de bodem raken, maar vooral weer opstaan, veerkracht tonen en niet opgeven. Dat, en het nieuwe funky rockgeluid, dienen als het perfecte tegengif voor donkere dagen.

Kaartverkoop start vrijdag 10 november om 12.00 uur

🎸 Killed by Martians; Echte Veghelse ‘Basement Rock’ ontstaan in de kelder van de Noordkade. Een band geïnspireerd door de omgeving waarin ze repeteren. Een stevige structuur met een rauw randje, dat is Killed by Martians. Een band waarvan de basis gelegd wordt door een stevige bas en drumpartij dat dient als lanceerplatform voor de gitaar die scheurend de ruimte in gaat! Dit power trio maakt muziek dat doet denken aan een combinatie tussen Queens of the Stone Age, Royal Blood, Wolfmother en een vleugje Nirvana om de mix af te maken.

👨🏻‍🎤 Een absolute show die je niet mag missen!

🎵 Rock and roll.

TIME TABLE
⚡️ 20:00 Doors open
⚡️ 20:30 Aanvang
⚡️ 00:00 Closing time

Azijnfabriek Roermond
👉🏻 Tickets: € 15 incl. servicekosten.
✅ Alle leeftijden
🍻 Drank: Pin en contant.
🧥 Garderobe: € 1 (Alleen contant).

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/881317266657707/

RHEA Social Media
Facebook: https://www.facebook.com/RHEAband/
Instagram: https://www.instagram.com/rhea_band/
Youtube: https://www.youtube.com/@rhea9119/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3iTqZTjeziB8WtVJeIUrLD

Killed by Martians Social Media
Facebook: https://www.facebook.com/Killedbymartians/
Instagram: https://www.instagram.com/killedbymartians/
Youtube: https://www.youtube.com/@killedbymartians6012/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2A4ruaepZ7R9wgT1TpmdJH

#Azijnfabriek #AEK #Poppodium #ECICultuurfabriek #ECI #Roerig #Roermond #Roermondcity #Evenement #Event #Livemuziek #Concert #RHEA #KilledByMartians #RockAndRoll #RockNRoll

 

Ga naar de bovenkant