Azijnfabriek

Play at FestiFallz – VOORRONDE 1

Laden Evenementen

 

🗓 ZATERDAG 3 SEPTEMBER: Play at FestiFallz – VOORRONDE 1 bij de Azijnfabriek!

Popwedstrijd “Play At FestiFallz” die als hoofdprijs een openingsspot heeft op het Weerter popfestival FestiFallz. Iedereen mag meedoen aan de popwedstrijd als ze maar eigen werk spelen én uit de regio komen. De finale is op 30 september in De Bosuil.

🎸 Robbert Duijf; Zijn muziek is puur en vol overgave van delta blues anno 1930, Gospel en Britse Amerikaanse folk herleving van 1960.

🎸 Be Nice to the Bus Driver; Vierkoppige band uit Belgisch Limburg met een heerlijke mix van indiepop en -rock tot americana en noise. Denk hierbij aan invloeden uit de 80’s en 90’s, zoals REM, Wilco, The Sheila Divine, The Tragically Hip.

🎸 Barrel smoke; Seventies rock in een hedendaags jasje met de bijbehorende gitaarsolo’s. Muzikaal zijn Led Zeppelin of, recenter, Greta Van Fleet nooit ver weg!

🎸 Rivals of Madtown; Een kwartet rauwe rockjonkies die eruit zien als ideale schoonzonen, maar klinken als mannen met goesting om het kot af te breken, aldus de bio van deze Vlaamse rockers.

De speelvolgorde wordt bepaald op de dag zelf door middel van loting (door de muzikanten zelf).

🎵 Acoustic Blues-Gospel, Indiepop, Indierock, Americana, Noise, Rock.

TIME TABLE
⚡️ 19:30 Doors open
⚡️ 03:00 Closing time

Azijnfabriek Roermond
👉🏻 Entree: GRATIS!
✅ Alle leeftijden

Play at FestiFallz – VOORRONDE 1 Facebook event:
https://www.facebook.com/events/750893386183385/

#Azijnfabriek #Poppodium #Roermond #Roermondcity #Evenement #livemuziek #concert #PAF #PlayatFestiFallz #RobbertDuijf #BeNiceToTheBusDriver #BarrelSmoke #RivalsOfMadtown #AcousticBluesGospel #Indiepop #Indierock #Americana #Noise #Rock

Ga naar de bovenkant