Azijnfabriek

Sjoemelmert met Dean Mum

Laden Evenementen

🗓 DONDERDAG 25 JULI 2024: Sjoemelmert bij de Azijnfabriek!

Voor deze 2e dag van de Sjoemelmert openen wij onze poorten en gaan we een feestje bouwen op de binnenplaats van de Azijn.

Op ons buitenpodium gaan niemand minder dan het Roermondse Dean Mum een paar setjes ter gehore geven.

Aangevuld door het Reggae and Dub DJ-Team Paul & Gré. O.a. bekend van het wereld beroemde “De Dubbeltjes” en “Grace Rooms”.

🎸 DEAN MUM; Legendarisch, geroemd, berucht en sensationeel. Woorden die makkelijk gebruikt kunnen worden als eerbetoon aan het repertoire van Dean Mum en de artiesten die zij op geheel eigen wijze vertolken. Peace, love en veel gezelligheid zijn de tonen die de band graag in hun muziek door laat klinken. En hoewel de band, zoals ze zelf zeggen een “tribute to reggae covers” ten gehore brengt, is Dean Mum allesbehalve een doorsnee cover-act. Verwacht dus geen reggae classics, maar eerder classics in een smeuïg reggae jasje!

De band zelf, gevormd uit vrienden die al decennialang de Nederlandse poppodia onveilig maken, deelden als (ex)leden van o.a. The Skarabeez, Freaky Basement, Sideshift Harry en Concubine niet alleen vriendschap maar ook dikwijls een affiche. Dus ondanks hun uiterst bescheiden vrijwilligheid het repetitiehok uit te komen, hebben deze “oude rotten” genoeg ervaring in huis om in een degelijk potje muziek te voorzien!

Jah man, Dean Mum.

🎧 Paul, Gré

🎵 Reggae, Dub

TIME TABLE
⚡️ 17:00 Doors open
⚡️ 23:00 Closing time

Azijnfabriek Roermond
👉🏻 GRATIS entree!
✅ Alle leeftijden
🍻 Drank: Pin en contant.

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/3477695655804389/

Dean Mum Social Media
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089985875065

#Azijnfabriek #Aek #Poppodium #Roermond #Roermondcity #Evenement #Event #Livemuziek #Concert #Party #Sjoemelmert #SjoemelmertRoermond #DeanMum #Paul #Gre #Reggae #Dub

Ga naar de bovenkant