Azijnfabriek

BUDT Bal

Laden Evenementen

🗓 ZONDAG 1 JANUARI 2023: BUDT Bal bij de Azijnfabriek!

BUDT-Bal keert traditiegetrouw terug op 1 januari 2023 in de Azijnfabriek Roermond. Als vanouds samen uitbrakken en het nieuwe jaar inluiden met de leukste, ludiekste en unieke gelegenheidsacts.

Al sinds de jaren 70 is BUDT-Bal dé nieuwjaarsreceptie van de popcultuur is Roermond. Het evenement, dat traditiegetrouwd plaatsvind op 1 januari, ontstond in de jaren 70 in S61 (jongerencentrum op de Swalmerstraat) en is vandaag de dag te vinden in de Azijnfrabriek. Voor BUDT-Bal zoekt de popcultuur in Roermond elkaar op om samen gelegenheidsacts te vormen en een optreden te doen op 1 januari.

Sommige artiesten spelen in bands, maar verleggen hun eigen grenzen tijdens BUDT-Bal door te collaboreren met andere artiesten of een compleet andere genre aan te doen. BUDT-Bal wil iedereen een podium bieden. Of je nu een muzikale act wil doen, stand-up comedy of het niet wil verklappen; kom, ontdek en speel BUDT-Bal!

Ga jij er voor zorgen dat wij deze avond, met elkaar, nooit meer gaan vergeten 🤩? Stuur dan snel een e-mail naar info@azijnfabriek.nl, en laat ons weten hoe jij de sfeermaker van deze avond wordt. Vermeld in de e-mail je idee/plan en hoelang je het uithoudt 🤭 (maximaal 30 min 😉).

👨🏻‍🎤 Een absolute gelegenheid die je niet mag missen!

TIME TABLE
⚡️ 19:00 Doors open
⚡️ 02:00 Closing time

Azijnfabriek Roermond
👉🏻 GRATIS entree!
🔞 18+
🧥 Garderobe: € 1 (Alleen contant).

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/920714108918704/

#Azijnfabriek #AEK #Poppodium #Roermond #Roermondcity #evenement #livemuziek #BUDTBal #Comedy #StandUp #WieWeet #Verrasing #Knipoog #LachenGierenBrullen

Ga naar de bovenkant